Kort om de grafiske erhvervsuddannelser


Går du efter en grafisk teknisk uddannelse - bliv grafisk tekniker
Kunne du tænke dig en fremtid, hvor du kan vælge mellem mange jobtyper, og hvor du får en høj jobsikkerhed og en afvekslende hverdag? Så vælg uddannelsen til grafisk tekniker på Tech College i Aalborg.

Er du knivskarp på design og æstetik - bliv mediegrafiker
Der er efterspørgsel efter dygtige, kreative medarbejdere, der kan levere trykte og digitale produkter af høj kvalitet. Så vælg uddannelsen til mediegrafiker på en af de syv erhvervsskoler. 

Du kan få mere at vide om optagelse og muligheder ved henvendelse til skolernes uddannelses- og erhvervsvejledere.

Med en grafisk erhvervsuddannelse er der gode muligheder for at videreuddanne sig. Læs om muligheden for at bygge oven på en grafisk erhvervsuddannelse. Ved at klikke på den enkelte uddannelse, kan du se adgangskrav, varighed mm. Andre relevante links: https://www.ug.dk og https://www.praktikpladsen.dk/

Under Efter- og videreuddannelse kan du desuden læse om muligheden at få udstedt en attest, hvis du ønsker at søge direkte ind på en videregående uddannelse, men først afslutter din erhvervsuddannelse efter ansøgningsfristen. Læs om de nye regler her. Du kan desuden rette henvendelse til erhvervsskolen for at få mere at vide.